Wednesday, January 12, 2011

Trilogi Cinta

Wow!!!

Semalam aku menonton cerita ni d TV1...siri drama adaptasi dari 3 novel terbaik punya dari Sharifah Abu Salem iaitu Tak Semanis Impian, Tak Seindah Mimpi & Tiada Lagi Mimpi...Aku da baca ketiga2 buku ni lama dah...

Now aku dah dapat menonton dalam drama plak...memang terbaik la karya Sharifah Abu Salem ni...memang salute dari cara dia garap jalan cerita untuk menjadikan pembaca semakin tertarik untuk mengetahui jalan cerita seterusnya...bukan hanya dalam satu buku tapi tiga!!!Memang super...

Setakat ni aku cuma ada buku Tak Semanis Impian...dua buku yang lain tu aku pinjam di library tapi sudah dipulangkan...dan tadi aku buka website http://kedai.iluvislam.com ada jual buku2 ni...aku rasa aku mo beli sebab kedai buku di sini xda sudah jual buku2 tu...sold out!!!

Sangat x sabar untuk tengok episod seterusnya...semalam tu pun baru la perasan pasal drama tu...tu pun sudah masuk ke episod 6...T_T...tapi x apa aku pastikan aku dapat menonton semua episod sehingga episod 40...last episod...

Pssst : sapa cakap aku x suka baca buku???aku marah ni...hahaha...

2 comments:

MiSzy DiaN said...

wahhh dah kuar drama??
tv1?
KUL brapa dia main??
nak tgk gak..huhu

Nor Adzwaty Rokkafella said...

ya...hari ahad & isnin jam 10mlm...tp aku tgk tu semalam...semalam kan hari selasa...mungkin ulangan la tu...