Tuesday, July 26, 2016

Nak Tulis Ke Tak Nak?

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Ada yang rindu akak ke? Akak tengok ada pertambahan followers. Sekarang dah jadi 402 followers. Thanx korang. Tak sangka ada je yang nak follow akak walaupunnn blog ni ada masanya aktif ada masanya sendu hahaha...

Akak masih lagi dalam bz mode sebab macam-macam kerja nak settle selepas cuti raya sakan dua minggu. Haaa amekaw!!! Sampai akak tak tau nak buat yang mana dulu huhuhu...tolonggg!!!

Minggu ni minggu last bulan Julai. So, of koz akak kena update itu ini untuk memudahkan proses membuat laporan pada awal bulan Ogos nanti. Dalam masa yang sama baru nak capture balik semangat berniaga, semangat berkerja, semangat bangun awal nak kejut anak pegi sekolah...semangat nak kuruihhh...hai la nyawa~~~

La ni pun akak merangkak nak menulis ni. Dari pagi membawa ke petang. Lantak la. Banyak nak share tapi nak cari masa yang sesuai tu yang susah.

Akak tanak janji la nak update dalam masa yang terdekat. Nanti berzanji tak ditepati la pulak. Tunggu la akak betul-betul ada masa, baru lah akak update lagi.

Buat masa ini, ini je la hahaha...

Selamat Hari Raya Korang. Maaf Zahir dan Batin!!!

Friday, June 17, 2016

Hadiah Dari Pure Beauty Dah Sampai!!!

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Sebenarnya dari hari Rabu haritu dah sampai tapi dek kerana kesibukan plus ke-ter-eksaited-an (pandai-pandai korang la nak faham)...maka post terdelay sehinggalah ke hari ini.

 
Haaa...hari Rabu petang aku dapat parcel ni. Aku pun terkejut jugak tetiba PosLaju sangat lajunye menghantar sedangkan aku dapat emel pasal Pure Beauty nak bagi gift tu hari Isnin. Tapi, ya la since aku dah eksaited aku dah tak kisah. Aku terus buka parcel. Bila buka teng tedeeenggg...memang surprise la bak hang!







Ada voucher RM 10 lagi yang aku belum tebus. Boleh tebus di Watson's untuk beli barangan Pure Beauty. Best ke best? Hewhewhew...

Daaannn...

Aku siap menaip pukul 4.26 petang. Sekian.

Wednesday, June 15, 2016

Jom Kumpul Watson's VIP Points Dengan Pure Beauty

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Erm siapa yang pernah bukak website WOOP (A Community of Women with Opinion) mesti tau pasal yang nak complete daily mission dan big mission. So, baru hari ni aku buka WOOP setelah sekian lama aku tak buka. Since join WOOP pada 22 Januari tahun ini, aku dah redeem 3X gift dari dorang. Aku redeem Colgate. Memang sampai dan aku sangat happy. Sapa tak suka barang free kan. Daily mission dan big mission dia bukan susah mana pun. So, kalo korang masih belum daftar dengan WOOP, daftarlah sekarang sebab korang bukan keluar modal sesen pun. Malahan dorang bagi hadiah lagi. Best!

*Klik Sini* 
(Sila Klik Gambar Untuk Daftar)
  
 
(Klik gambar untuk kasi besar)
 
Ini points terkini. Kalo dijumlahkan kesemuanya, points terkumpul adalah sebanyak 1055 points. Aku dah gunakan 750 points untuk redeem gift hari tu. Aku redeem 3X gift berupa Colgate. Setiap kali redeem tolak 250 points.

So, 08 Jun baru-baru ni, bila aku buka WOOP, dorang ada buat promosi tentang Pure Beauty ni. Lepas tu seperti biasa nak kena completekan daily mission. Dalam daily mission tu ada link untuk completekan pula missions yang terdapat dalam Pure Beauty. Rewards dia, korang boleh transfer points dari Pure Beauty ke dalam Kad VIP Watson's korang. Best kan?

*Klik Sini* 
 (Sila Klik Gambar Untuk Daftar Pure Beauty)

Kalo korang tengok, dekat dalam gambar tu aku dah kumpul 1600 points. Tapi, sebelum ni aku dah transfer 1000 points ke dalam Kad VIP Watson's aku. Bermakna aku dah kumpul 2600 points setakat ini. Acaner? Bila korang dah register dan start daily & big mission, korang akan taulah nanti. Tak bestlah kalo aku cerita semua kan. Tak adventure hehehe...Korang kene juga daftar dan rasakan sendiri keseronokan menyelesaikan daily mission dan big mission. Aku dah. Siap masuk FB lagi kot.


Selain dari itu, ada lagi benda paling surprise yang aku dapat. Hewhew...kalo korang tengok, korang pun mesti eksaited. Aku tengah eksaited menunggu ni hewhewhew~~~

Tadaaa~~

Eksaited kan? Kan? Kan? hewhewhew...So, apa korang tunggu lagi. Pergi register WOOP dan Pure Beauty sekarang. Sekarang!