Wednesday, March 2, 2011

Wuuu T_T nama aku featured dalam 1 Jam 1 Blogger : Suzan Ok

Yeehaaa!!!

Hehehe...x sia2 aku pakai baju merah peberet aku selepas berjaya turunkan berat badan hehehe...biarpun harini aku terlewat 2 minit untuk sampai ke opis tapi ianya terubat bila aku terbaca post di Blog Pilihan Malaysia iaitu 1 Jam 1 Blogger : Suzan Ok...thanx babe...

Nampak yang aku hi-lite dalam box merah tu*wink2*

Apa2pun aku sangat x sangka ada juga orang yang sudi jadikan blog aku sebagai sumber rujukan...thanx babe...terharu sangat2...jadi sebagai pernyataan terima kasihku kepada kawan sekampung aku ni...aku akan buat satu entri khas untuk dia...tunggu tau...hehehe...

4 comments:

dwaty said...

turn aku tak sampai lagi.... hehehehe.. ramai juga yang join...
tahniah coz dah di publish...

Nor Adzwaty Rokkafella said...

hehehe...turn aku pun blum smpai...yg ni turn member aku Suzan Ok tp dia ada mention nama aku...terharu wuuu...

Suzan Ok said...

ahh ko itu! hehehe...tp btl la aku suka baca blog ko..lucu.. aku xingat ba ko punya url..sori a..hehe

Nor Adzwaty Rokkafella said...

ok ba...no hal ma janji ada nama aku sudah...jarang ada org nama cam aku tu kan...aku rasa aku saturang jak (perasan!!!)