Tuesday, March 1, 2011

Segmen promote blogger mempunyai kurang dari 250 follower

Yaw...

Ada lagi segmen...kali ni segmen promote blogger mempunyai kurang dari 250 follower yang dihostkan oleh adik Yuyue...syarat2 dia mudah jak ba...cekidaut!!!

(Klik Banner kalo mo join k...)

Harus lar jd follower yuyue dulu..biase lar tuh kan2??xsusah pown :)
*Copy banner di atas yg yuyue sediakan lam entry nieyh (kat atas)..bukan header blog yuyue okeyh :) dan pastikan korang linkkan terus kepada entry nieyh..
*Buat satu entry atau korang copy paste ajer syarat2 nieyh..xpayah nk wat entry panjang2 :)
*Selepas daa siap sume..sila tinggalkan link entry korang kat komen entry nieyh oke..bukan kat chatbox :)
*Tag seberapa ramai rakan yg korang nk,follower dyeorang hendaklah kurang daripada 250 follower...

So aku mo tag orang-orang ni hehehe...


Pssst : one of my friend has lost his beloved father yesterday...Al-Fatihah...

1 comment:

farahd101 said...

thanks for the tag hon ! :)
konfirm join nyew
hehe