Tuesday, March 15, 2011

Kursus Part 2

Yesss!!!

Setelah berhempas pulas menghapdet papan iklan plus hapdet slide JMP plus meeting kemarin sampai xda masa mo hapdet blog...baru la ada masa mo hapdet blog harini...berapa kali punya hapdet la...sambil2 tu aku asyik ulangsuara video konsert pengenalan Mentor 5...of koz video Salma la...vote Salma...Sabah baitu...hehehe...

Ok...it's time to haplod gambar yang tertunda kemarin yay!!!

Sini la Double Six...area Sembulan KK...memang best gila tempat makan ni...fuhhh!!!

Dari kiri : cuzzy Steng Julizah, encik Boss dan sorang pegawai hehehe...ha dipilih3x...

Stall pilihan kami untuk mencari mamamz...

My meal for lunch...

My nonom...lemon ice...

Ok...chop!!!Apa sebab aku cakap tempat ni best...pertama sebab environment dia memang cantik, dekat food court tu ada taman...boleh buat photoshoot dan segala bagai aktiviti la...makanan dia memang sedap2...macam2 stall ada, makanan korea, Jepun, Thai, India and local cuisine la...

Reason kedua ialah ini...

Jejeng...

jejejeng...hahaha...

Hahaha...macam apa jak...camwhoring dalam tandas...hahaha...cantik kan tandas di Grace Point ni hehehe...

Ni bukan kuali untuk masak ok...ni ada aromaterapi...memang wangi gila la tandas ni...bersih lagi...siap boleh tidur lagi sebab bersih and wangi...dorang guna aromaterapi pati serai...pastu ada musik lagi...wahhh!!!

Di luar tandas...

Ok...actually member aku si Suzan Ok ada tanya...dia tanya biasa ka kami datang sini? Ok masa tu aku sedang blurrr aku ingat dia tanya biasa ka kami datang KK...op koz biasa la...aku jawab di sini...untuk makan di Double Six actually my 1st time...boss aku salu jugak datang makan situ...sebab tu la hari tu dia ajak kami makan sana...tapi memang superb la...sorry la sebab aku bagi jawapan yang salah tu hari hahaha...

Lagi gambar...

Amik gambar dari parking lot...

Sini pun sama...

Ok...aku ceta sikit apa yang boss aku ceta pasal tempat ni...dulunya tempat ni adalah lautan...time boss aku remaja2 gitu...dorang salu memukat di sini...tapi sekarang boss aku pun kira cam kagum cemana dorang bleh wat pembangunan sampai lautan tu hilang...kiranya negara kita kan sudah advance...hehehe...

Penat plak aku hapdet...nanti aku sambung lagi siri ke-3 ok...hahaha...tunggu...

Pssst : tengah browse mekap2...cam teliur lak mo mengorder satu...siap!!!

4 comments:

SaRah said...

toilet cantekkk..mmg port tebaik amek gmbar..hehe

dwaty said...

ni kursus ke melancong... hehehe nampak best je tmpt tu...

Nor Adzwaty Rokkafella said...

sarah : tu pasal la hehehe...
dwaty : dua2 la tu hahaha...

elnino moona said...

tempat ni mmg best..pernah pigi sana dulu.. damai jak suasananya kan.. kalu time malam lg la.. pergh!~..