Monday, March 28, 2011

Kisah 27 Mac

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia...

Senyum manjang aku dari kemarin sampai hari ni...sebab banyak kisahnya tentang 27 Mac ni hehehe...boleh aku mula???

Pertamanya sebab 27 Mac adalah birthday kakak no.3...nama dia Bonnie...mo tengok gambar hehehe...jejejeng...ni birthdaynya yang ke 31...yeah~~~


Yang keduanya...27 Mac tahun ini genap 3 tahun aku bertugas di tempat aku bekerja sekarang...x sedar...cepatkan masa berlalu...

Yang ketiganya...kemarin aku gi shopping dengan Encik AIL di GENTING...MAS MALL hehehe...Gentingmas Mall la...bukan Genting Highland hehehe...Gentingmas Mall ni fofular di Sandakan ni...sebab barangannya murah2 belaka hehehe...so penghasilan dari shopping tu aku berjaya la membeli sepasang wedges...ya...aku sangat la ketinggalan...orang lain sudah bertahun2 pakai wedges aku baru terhegeh2 mo beli...tapi murah tau...RM 12.00 sahaja...jejejeng...

Pandangan depan

Pandangan sisi

Hehehe...dan lagi satu...ni mesti kamurang akan booo aku berabisan...sebabnya...baru kemarin aku terfikir untuk beli Bueno...yes...BUENO...bukan buenos dias ya hahaha...

RM 3.60

Testing satu bar dulu

Emmm...rasanya not bad...memang sedap pastu yang paling best isi dia padat...yeah...lepas ni mesti akan terus berBUENO yahahaha...

Ok la...entri ni macam apa jak kan hahaha...apa2 pun untuk my sis...happy birthday...berita terbaru dari my sis...xlama lagi akan ada pendatang baru...sekarang masih dalam perutnya...baru 5 bulan...habis la si Putri ada saingan sudah ni hahaha...kamurang masih ingat dengan Putri Nursyuhada...anakbuah aku yang nakal tu???aku bagi tengok gambar dia untuk mengubat kerinduan kamurang...*padahal aku yang rindu* hehehe...

Klon mamanya hahaha

Ok la...lepas ni aku sambung dengan entri pasal orang2 yang aku rindu...echewahhh...

Pssst : kembang selama 10 minit lepas mendengar puji-pujian dari member seopis...dorang cakap aku kurang gemuk hehehe...

2 comments:

Norhafiza said...

wow...murahnye sandal tu ek..cantik pla tu..sini rasanya tak dapat harga tu..mau pergi doploh lebih tu huhuhu..

Nor Adzwaty Rokkafella said...

kak Nor : eheh...rasa pelik plak sebut nama sendiri ni hehehe...ya mmg murah ka...berbaloi2...mai la datang sandakan...:)