Thursday, March 3, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG

Ehemmm...

Kali ni abang Ben buat segmen lagi...tajuk dia DI SEBALIK TABIR BLOG...so aku join lagi la untuk kesekian kalinya hewhewhew...


So syarat2 dia cam di bawah tu...
  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG...
  2. Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG ...
  3. Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan...Ehem...
  4. Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca .. ;)
  5. Jumlah Follower sekarang ini ...
  6. Soalan dari aku :
    1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
    2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda
    3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

So...biar aku start k...

Ni gambar aku yang ala2 gebu hehehe...

Nama diberi Norazwati...saja jak ngengada buat Nor Adzwaty siap ada Rokkafella lagi tu hehehe...gila glemer kan tapi x jugak glemer2...lahir pada 9 September 85...anak ke-4 dari 5 beradik tapi sangat terkenal dengan kemanjaannya...kalah adik bongsu aku...hahaha sapa suh ko jadi adik bongsu aku...

Seorang yang gila2 kepala hotaknya...but sukakan ramai kawan...the more the merrier bilang pakcik Mat Saleh...sekolah x tinggi...setakat 2 tingkat jak...hehehe...tapi syukur alhamdulillah sekarang sudah mempunyai kerja tetap di gomen...dah 3 tahun dah...

Errr...abang Ben status mo bagitau ka???hehehe...status single but not available hehehe...tapi boleh fren2 maaa kan kan kan...lepas tu aku suka menyanyi dalam bilik mandi sampaikan jiran2 aku bajet purak2 pekak bila aku tegur dorang...sebabnya aku x layak masuk Mentor, AF dan segala bagai rancangan nyanyi2 huhuhu...

Jumlah follower setakat ini baru 161 hehehe...

Soalan 1 : Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini?
Errr...mungkin akan terus facebooking sampai la tokey facebook tu margia hei haaa...

Soalan 2 : Ceritakan kepentingan blog kepada anda.
Esh...penting...kalo blog ni xda...kepada siapa harus aku luahkan isi hati ni???Untuk tulis2 diari aku x larat sebabnya tulisan aku dah la buruk...lagi satu aku mo support kempen kurangkan penggunaan kertas...so dengan cara berblogging saja la aku dapat kurangkan penggunaan kertas dan dapat luahkan apa yang aku rasa or fikirkan ketika itu...

Soalan 3 : Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa?
Ada beberapa blog yang wajib di singgah...
1) Blog Abang Ben Ashaari...sebabnya Abang Ben banyak buat segmen + memang suka baca entri Abang Ben + suka dengan kata2 semangat yang Abang Ben tulis setiap hari
2) Blog Hentakbelipat sebab ceta dorang best2...best la dorang tu...aku sukaaa!!!
3) Blog Pilihan Malaysia...pun lebih kurang sama macam Abang Ben tapi blog ni lebih kepada segmen2 la...i like segmen!!!
4) Blog Pezol Stylez sebab entri2 dia banyak mengenai gadget2 terkini yang style2 belaka dan tempat2 menarik yang juga style2 belaka...
5) Blog Sumandak Kinabalu sebab dia salu tulis monday morning motivation yang buat aku sentiasa ter"inspired" setiap hari Isnin...

Sekian, terima kasih...

Pssst : caffeinated!!!

15 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

Nor Adzwaty Rokkafella said...

thanx sudi singgah...:)

Pembawa_Wacana said...

Menyinggah juger..

mas.saari said...

singgah n follow dari blog abg ben..
salam perkenalan~

cik ayin said...

selamat pagi..dtg dari belog abg ben :)

anizsDANbintang... said...

keep blogging dear =)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

thanx semua sbb sudi singgah & sudi follow...love u all...:)

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

semoge maju jaye

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@bun : nice to know u too...:)

yatie's EPISODE said...

dtg dr blog abg ben & follow. ^^

salam perkenalan (:

farmys said...

dtg dari blog AB..
salam kenal..

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@ yatie & farmys...thnx...salam perkenalan juga...:)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr segmen sebalik tabir abg ben.

keep it up blogging yaa !!! :)


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@ kak weida : trimas sbb sudi singgah...:)

rizaros said...

salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com