Friday, March 4, 2011

Senyum lebar sampai 2KM kerana Ben Ashaari

Yay!!!

Lepas meeting tadi terus check pc ku yang hampir terbakar kemarin hahaha...sekali check updates wuuu ada 4 komen dalam entri Di Sebalik Tabir Blog...lepas balas komenan orang baru aku cek blog updates...sekali cek nampak muka aku featured dalam Di Sebalik Tabir Blog : 12 di blog Abang Ben...wahhh!!!

Muka aku yang bajet gebu hahaha...disebelah tu Abang Ben...

Mesti orang akan cakap...alaaa baru muka muncul sekali tu pun sudah mo bangga semacam...errr...bangga la wei hahaha...sapa x bangga...jarang owh dapat kesempatan cenggitu...ngehehehe...tu pasal la dari tadi lebar jak senyuman...boleh cecah 2KM tu...

Macam ni la yang buat bloggers baru cam aku jadi semangat untuk terus blogging...haaa...TERIMA KASIH ABANG BEN ~(^,^)~...rasa cam mo menari ala2 Hindustan dekat opis ni...mesti boss aku akan terkejut sakan kalo dia nampak staff dia cam gila babun hahaha...

Lepas ni akan lebih bersemangat lagi untuk join segmen2 yang dihostkan oleh Abang Ben...yeeehaaa!!!

Pssst : kembang semangkuk pun xkan kembang cam aku hahaha...

2 comments:

mas.saari said...

hehehe...bertuahnya dia!

tapi kalau saya pun saya bangga!

Nor Adzwaty Rokkafella said...

ya la kan kak...:)