Tuesday, March 22, 2011

SIZUKA's First GiveAway :)

Nyum2x...

Pagi lagi sudah cek blog...baru perasan Cik Sizuka ada wat GA...wow!!!dah lama x join GA...kali ini special punya sebab dia akan bagi goodies dari New Zealand kepada yang bertuah...wow!!!(O,o)


Sedikit tentang blog Sizuka-World-Of-Life...blog dia warna PINK sama cam aku...and kalo aku x silap pernah jugak join segmen di Blog Pilihan Malaysia...time tu BPM anjur segmen warna blog...kami sama2 terkategori dalam Blog Pink...yay!!!Dari pengamatan kaca mataku yang diperbuat dari Baby Phat ni dengan degree 375 kiri dan 150 kanan hahaha (buta ka apa???) Cik Sizuka salu ceta sal life dia as a student di NZ tu...paling aku suka ceta time dia dan housemate dia pindah rumah...sal dorang makan coklat tu lagi la buat aku terliur...fuhhh...

Aku ni x kreatif cam yang lelain tu tapi aku terliur tengok keychains dan pens yang cantik2 tu...aku mo bodek Cik Sizuka boleh???Kalo aku x menang pun at least kasi la aku satu keychain x kisah la yang rugby tu ka...or apa2 la...poskad pun jadik janji ada cop New Zealand...even kalo Cik Sizuka bagi aku rumput made in New Zealand pun aku terima hehehe...sampai sini bleh la aku awet wakakaka...sori...ni efek bangun terlalu awal pagi tadi...sempat lagi aku menonton Rango di laptop...(errr yang download punya kehkehkeh)...

Slogan...Saya suka blog Sizuka-World-Of-Life kerana saya suka blog Sizuka-World-Of-Life la hehehe...

Jadi...Cik Sizuka bleh ka anda considerkan entri ni...~(^,^)~

Pssst : bajet bodek lebeh jak hehehe...

1 comment:

sizuka[Izzati] said...

hehehehe.nice nice.thanks join tau.nantikan kalau ada hadiah rumput rumpai pulak ke tetiba :P