Friday, March 25, 2011

Geram!!!

Assalamualaikum...

Huh!!!malas mo komen banyak kamurang bacalah berita yang dipetik dari Kosmo Online ni...dan lagi satu dari SINI...

Sudah baca???Apa komen kamurang???ni ada video dia...aku share di fb aku...tapi kalo mo view mungkin perlukan kamu untuk jadi fren aku...nanti tolong gitau kamurang datang dari mana kalo mo add...takut nanti aku x ter'approve' la plak sebab sekarang ni banyak orang Anon add aku hehehe...

So ini lagi satu pengikut Alviss Kong & budak sekolah yang mati bunuh diri di sekolah tu...c'mon la...

Pssst : hari ni mood memang up & down...bendera merah dah naik larrr...

3 comments:

sizuka[Izzati] said...

haihhhh apa nak jadi lahhhh.sikit2 bunuh diri.akal pendek.

Nor Adzwaty Rokkafella said...

tu la...cam xda keja lain lagi...

YATZAKIE said...

mujurla islam itu sempurna..bekalan kita iman..kalo xde iman,semua org mati bunuh diri agaknye...nauzzubillah..