Sunday, December 5, 2010

1st Time...

Hahahaha...

Ok...untuk buka ceta sal 1st time ni...aku kira mo join satu contest blog pilihan dalam Blog Pilihan Malaysia...oleh kerana blog ni aku baru buat tahun ni...(actually penah buat tapi aku sudah delete pun. Alasan : kurang menarik...or...langsung tidak menarik...wakakakaka...)

So inilah 1st time aku teringin ikut contest dan aku persembahkan link untuk contest tu untuk tatapan kamurang semua...lalalala...http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan.html

Dannn...ini adalah entri aku yang 1st sekali masa aku mula-mula menulis dalam blog aku...http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2010/01/story-of-my-life-chapter-one-childhood.html

Aku sangat excited ( bilang orang puteyh ) ngehehehehehe...ntah tercalon ka atau tidak sama-samalah nantikan debarannya...>>>degupdegup...~(O,o)~...

( errr...ni cupcake untuk tatapan mata kamurang yang lapar...aku tau tu hehehe...eh...tapi bukan rasuah ek...~(^,^)~...)

Pssst : actually blog aku ni banyak kekurangannya...tapi apa-apapun wish me so much luck...lalalala...

25 comments:

Azman Roslan said...

terima kasih sebab join..

Nor Adzwaty Rokkafella said...

my pleasure...:)

Nur Edrina said...

gud luck, sis . :)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@Nur : mekasey...:)

Wan Gerrard said...

good luck ^_^v

Fxysche Nas said...

awak da terpilih kan?
good luck!
^_____________^ hee

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@wan : thanx...:)
@ fxy : sy baru cek harini...terkejut...xsangka tercalon...excited sgt2!!!

meaw said...

gud luck and all da best eh dear ;)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@meaw : thanx...hehehe...nervous ni wuuu~~~

iniialahaku said...

thniah2

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@ ini : thnx...same to u...:)

luna qiszara said...

hai..nk terjah sume blog yg ada dalam senarai BPM, hehe..blog sy kat senarai ke3..gudluck eh.. =)

KimiCnoL said...

Salam..goodluck k ;))..
JOM UNDI SAYA 346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

Mar said...

guq luck ea

AmariSS said...

tahniah...gud luck =)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@luna qiszara,KimiCnoL,Mar & AmariSS : thanx u olls...T_T

lizz said...

good luck..

Matika Love said...

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html

♥ nur ♥ said...

hai..gud luck yer.
jom undi nur kump 4, no.129 :)

kembatolo™ said...

semoga berjaya. =)

*jom bersaing seperti power rangers! hihi

Cik Jaja Sahaje said...

yayy!~
i will vote you!~
seriously :)

hit me back
http://cikjajasahaje.blogspot.com/

Suhami Ahmad said...

kita berpakat nak? Cu undi atok, atok undi cu..kita group lain kan. Atok janji undi cu. Atok punyo group 2 nombor 64. Samo2 kito ke saringan 2.Undi tau sbb atok dah undi cu

MiSzy DiaN said...

semoga berjaya yaaa..nati saya undi awak k.. :)

.vna erman. said...

blog walking...follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other ;)

Anonymous said...

emm sedap tu
http://beritasensasi.net