Friday, December 24, 2010

Hahaha...kebosanan tahap gila...

Hahaha...

Ni la kerja orang yang xda kerja...buka Mr.Google...cek nama sendiri last2 ini la result dia hahaha...tapi apa yang penting header blog aku tetap no.1 hahaha...

Pssst : kapla ada putus wayar juga dei...

3 comments:

Suzan Ok said...

ke'pelik'an kita ni ada sikit2 sama ba...aku pun pernah google nama sendiri..tp rupa org lain yg keluar..lol, aku terpengaruh lepas tgk filem Wanted.

Nor Adzwaty Rokkafella said...

hahaha...tu la bahaya jgk owh kan google ni...senang jak dapat gambar kita...huuuu...mungkin nama ko byk org guna...nama aku ni macam aku saturang jak di malaysia ni ahahaha...(kunun)

rara said...

haha..cam aku search nama sendiri..keluar aku..haha