Tuesday, January 12, 2016

Yay! Hadiah Menang GA from Riana Little Cuties + GA from Fazrol Iqbal Dah Sampai!!!

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Pagi tadi lebih kurang jam 11 dua parcel dari PosLaju sampai dengan selamat di tangan kuh...huwahuwei best wei lalala~~~

Aku dengan rakus dan tak zabarnya membuka parcel tersebut. Ternyata ianya hadiah menang Giveaway For Our Lovely Girl by Riana Little Cuties dan Giveaway by newbie FazrolIqbal hewhewhew...aku masih menunggu satu lagi hadiah menang GA dari Amy Hilmirda ~(^,^)~

Aku join GA ni semua time bulan Disember last year. Aku join GA dari Riana aka Fiza dahulu dan kemudian, baru join GA F.I. GA by Riana, hadiah dia baju kurung untuk kanak-kanak perempuan. Ye la, dah namanya perempuan memey la pakai baju kurung ye dok hehehe...Hadiah dari F.I pun tak kurang hebatnya...nih, aku copy paste hadiah dan gambar-gambar hadiah eksklusif yang F.I sediakan.
Hadiah-hadiah 
Fazrol Iqbal -  sticker nama comel dan satu Tutorial  
Aina Rahim - Bloglist januari hingga Mac 2016 
Salina Safea - Bloglist dan Review blog 
Ct Roxalynna - Review blog
Penselduabee -  One blouse and one dress  (tiptop prelove) 
Tarikh tamat akan diumumkan 
Update today!  
Selain dari hadiah di atas.  FI ada satu lagi kategori hadiah.  Ia itu  Hadiah exclusif.  
Sponsor oleh : @menincity 
Kiranya korang semua bertuah join GA ni .
Nah hadiah eklusif nye..
 
Clutch x 2

Hero Sock x 5

Aku ada update pasal yang aku menang GA ni semua. Korang boleh baca di SITI, SITU (GA by Riana) dan SANA, SINI (GA by F.I). Aku ni memang jenis yang super eksaitedness bila menang-menang ni hahaha...rasanya semua pun akan eksaited bila tau diri tu menang kan kan kan?

So, sudah tiba masanya aku berkongsi gambar-gambar yang aku ambil tadi untuk membuktikan bahawa hadiah-hadiah itu telah selamat sampai di tangan.

Hadiah dari GA by Riana


Tadaaa!!! Adik Icha dah rasmikan...memang cun je di badannya...Thanx sis Fiza!!!

Hadiah dari GA by Fazrol Iqbal

Hero Sock x 5 + Antologi Cerpen "Campur"

Bukti terima. Siap aku bubuh sain lagi dekat situ tau hewhewhew

Sedang aku dalam proses menaip entri ini, aku nampak notification dari emel yang Ct Roxalynna sudah buat teaser review untuk blog aku.

http://duniactroxalynna.blogspot.my/2016/01/pemenang-giveaway-blog.html 
(Klik Gambar Untuk Terjah Blog Review by Ct Roxalynna)

Shed nunmul T_T

Terharu sangat!!! Terima kasih korang.

Lepas ni, aku akan share lagi hadiah from Amy. Tunggu hadiah tu sampai dulu ye~~~Kbai!

3 comments:

Ct Roxalynna NH said...

Tahniah kak...
Hehehe, ehhh ada screenshot review kita...!
*shed nunmul T_T kikiki

Melissa Muklis said...

wahhh.. tahniah kak :D

Riana LittleCuties said...

Alolololo comei nye adik Icha pakai.....Tahniah...wahhh byk nya dia menang....memang bertuah sgt2 nie.... gumbira kte baca....dapat rasa kegumbiraan tu dari penulisan nie...rasa nk loncat bintang sesama...ahaks ;-)