Tuesday, January 12, 2016

First Segmen : Mini Giveaway By Si Chubby

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html
(Sila Klik Banner Untuk Join)

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Aku nak terus jawab soalan k...

i) Apa impian korang yang sebenarnya ? And apa usaha korang untuk mencapai impian tu ? Kalau tidak tercapai ,apa korang akan lakukan ?
 
Impian : Nak jadi wanita yang berjaya dalam setiap aspek kehidupan dunia dan akhirat (doakan aku ye)
 
Usaha : Penuhkan ilmu di dada dengan pelbagai jenis ilmu pengetahuan. Malu bertanya sesat jalan.
 
Jika tidak tercapai : Menangis di bucu katil hahaha...tak la, teruskan usaha. Sekiranya jatuh, bangkit semula. In Shaa Allah, Allah SWT suka dengan hambaNYA yang rajin berusaha.



5 comments:

Hajar Shikin said...

good luck

Zizie Zainal said...

Thanks join segmen zie , list contestants dah update ye , jom blogwalking :D

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

cik belbel said...

wahhh semoga tercapai impian tu
cik belbel pun join !
http://blogcikbelbel.blogspot.my/2016/01/segmen-mini-giveaway-by-si-cubby.html

uyu kawaii said...

wahh good luck btw jom bw sya dtang dari ga sama http://artisarainbow.blogspot.my/2016/01/first-segmen-mini-giveaway-by-si-chubby.html

Aienienka Peter said...

good luck :D all the best..