Thursday, January 14, 2016

Permohonan Kemudahan Tambang Mengunjungi Wilayah Asal

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Yay!!! Aku tak zabar nak isi borang Permohonan Kemudahan Tambang Mengunjungi Wilayah Asal. Apalagi, aku memang target nak balik Sandakan untuk raya la. Setiap tahun pun memang begitu. Tapi, mungkin kali ni tak dapat nak cuti lama sangat sebab anak-anak pun dah start sekolah. Hurmmm...

Apa-apapun aku dah book date untuk balik pada 03 Julai nanti. Weee~~~Balek kampong! Wohohoho balek kampong!!! Wohop!!!

UPDATE!

Rasanya tak jadi nak fly pada 03hb...better fly pada 02hb kan. The reason is, sebab takde cuti sekolah plak masa tu kan. Tapi, takpe yang penting dapat balek kampong...hewhewhew...btw, aku dah buat draf perancangan cuti rehat daku weee~~~

~lalala comelkan tulisan daku? lalala~

No comments: