Wednesday, January 6, 2016

Segmen Awak Orang Mana

http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html 
 (Sila Klik Banner Untuk Join)

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Saya nak kaler ni #F78181

Dengan segala bangganya aku nak bagitau aku orang Sabah bah! Hehehe...To be specific, aku lahir di daerah Kuala Penyu, Sabah. Kemudian, berpindah ke Sandakan, Sabah. And now, aku di Limbang, Sarawak kerana cintaku berada di sini weehuuu...ya, husband aku memang asal Limbang hehehe.

Apa yang best dekat negeri aku?

Sabah. Ada banyak tempat pelancongan. Sapa yang sukakan nature, welcome to Sabah. Seafood. Sapa yang gilakan seafood, welcome to Sandakan sebab makan seafood dekat sini best, murah dan fresh.
Sarawak. Since aku dah menetap di sini selama 2 tahun lebih, sini memang syorga makanan yang nyaman hantap nya orang sitok hahaha...sebab tu aku gain 3Kg pada bulan pertama tinggal di sini hahaha. Heaven! Terutama sekali mee sup berubut, laksa sarawak, mee kolok, nasik ayam penyet dan banyak lagi!!!

So, secara rasminya aku nak bagitau SAYA BLOGGER FROM SANDAKAN, SABAH!!! Tolong letak ni ye...tq hehehe~~~

3 comments:

luqman zakaria said...

Orang sabah upernya

Aqilah Azmi said...

Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
Hmmm ramai nya blogger sabahhh dlm segmen ni huhu jeles sikit hiks.
Qila orang Gombak btw huhu.

Joe Haz said...

ada rezeki kami nak jejakkan diri ke sabah.