Thursday, January 7, 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

http://www.hasrulhassan.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1 
(Sila Klik Banner Untuk Join)

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Aku tak tau sama ada masih sempat ke tak entri ni masuk sebelum sampai 80 penyertaan. Apa-apapun masuk tak masuk aku nak jugak buat entri ni.

"Blog ini mula diwujudkan pada 28 Januari 2010. Tahun 2016 merupakan tahun keenam usia blog ini. Tujuan utama blog ini diwujudkan dahulu adalah sebagai platform untuk aku mengekspresikan segala apa yang bermain di minda, kesukaanku dan juga mengenai peristiwa yang berlaku di persekitaranku.

Diberi nama Norazwati binti Tasip, merupakan seorang wanita, isteri kepada En. AIL, ibu kepada Chang2 & Adik Icha dan seorang yang agak pelik sikit dari segi sudut pemikiran. Lahir di Kuala Penyu, Sabah. Seorang pengembara demi masa depan yang telah diaturkan.

Tahun 2016, aku cuma inginkan supaya dapat berblog lagi dan menambah rakan follower."

Done.

8 comments:

aynora nur said...

Selamat berjaya pada tahun 2016. Terus suksess

amsran said...

jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

Khamsi Abdullah said...

Singgah singgah :)



>>stanzaku<<

cikpinz said...

Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Raihanah Ahmad said...

semoga berjaya ya, salam ziarah

husna zahidi said...

salam perkenalan..;)
husna dtg dari segmen yg sama..

Abam Kie said...

Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam folo lah ye. #378.

http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

ana halim said...

singgah dan follow sini 359 dari segmen sama : http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html