Friday, January 8, 2016

SEGMEN BLOG REVIEW by LITTLE MISS SNOWFLAKE

(Sila Klik Banner Untuk Join)

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Sis Lissa nak tau ye pendapat akak? Bagi akak blog sis Lissa sangat kemas, comel dan senang mata memandang tak macam blog akak yang agak semaks ni ahaks~~~ Ni betul-betul ni bukan cubaan ye hehehe...Akak suka dengan blog sis Lissa.

Akak tak tag sesaper kat dalam segmen ni. Takpe kan? ~(^,^)~ **Nada memujuk**

12 comments:

Farahain ZFA said...

ain pun join jugak :)

Nurul liyana syafiqah said...

Assalamualaikum..saya singgah dan follow blog ini #367
salam perkenalan..jom join segmen

http://beautifulofiman.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-blogwalking-by.html

Mia Liana said...

selamat bersegmen ya...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rajin akk bersgmen ya =)

aRz MoHa said...

salam...singgah sini dari blog kak mia...done follow blog...semog aberjaya

Melissa Muklis said...

terima kasih, kak sudia join segmen Lissa! nanti Lissa review ya :D

semak senarai peserta di sini > http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blog-review-by.html

Syaza Raihanah said...

Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Have a nice day! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Karimah Zulkafali said...

Singgah :)
http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Nabilah Nor Azman said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://makgarang.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

SITI SORFIENA SYASHA said...

Hiii ! blogwalking dari segmen yang sama :)

http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Melissa Muklis said...

Done review.. sorry lambat update :)

http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/02/blog-review-by-little-miss-snowflake.html