Tuesday, December 8, 2015

"What is My First Entry" Challenge

http://izzatazhrofficial.blogspot.my/2015/12/what-is-my-first-entry-challenge.html 
(Sila Klik Banner Untuk Join)

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Dengan segala hormatnya, akak mengumumkan kepada adik Izzat aka Jatt, bahawa akak sahut challenge ni...yeyearggghhh!!!

So, brace yourself upon seeing the screenshot of my 1st entry (tukar bahasa pulak dah)...ekhemmm, the reason is because my 1st entry was written in English (bajet anak omputeh yang lahir dekat London hewhewhew)...

1st Enty 28.01.2010


2nd Entry 29.01.2010


3rd Entry 29.01.2010


4th Entry 29.01.2010


Sorry ye...bukan nak bajet apa...sebab dulu akak kenal dunia blog ni selepas membaca blog dari luar negara katenye... hewhewhew...maafkan kekhilafan dan kebajetan akak...sesungguhnya akak memang bajet lidah omputeh hahaha...

By the way, entry tu semua masih wujud tau dalam blog ni...kalo rajin pergi la bukak dan sebelum tu, make sure korang ready baldi kat depan untuk standby muntah hijau...akak sungguh naif dulu huhuhu...

The end.

3 comments:

Izzat Azhar said...

kewl gilaaaaa akak hahhaha mana rempits ni tak dapat dikesan pun Hahhahaaha

Ennor Plenetzurah said...

heheheheh lucu la... tapi best mengimbau kenangan lama kan? hehehe

Nurul liyana syafiqah said...

Assalamualaikum,
jemput join GA Iman,..hadiah menarik
http://beautifulofiman.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html