Monday, December 14, 2015

"Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing"

http://jejariruncing.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bersama.html
(Sila Klik Banner Untuk Join)

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Kenapa Blog Aku Best?

Errr...mungkin sebab aku tak berapa nak ikut trend bloggers lain yang suka post pasal benda-benda viral/gossip/artist/dll...Dan lagi, aku jarang main copy paste entri orang...dan lagi, aku tak letak iklan "Klik Like Jika Nak Baca Entri Ini" atau bila dah klik ke blog aku, tetiba muncul link yang baru yang tah hapahapa tah...dan yang lagi penting, kemerepekan di dalam blog ini adalah tulen dan asli dari hasil ketikan jari jemariku/hasil buah fikiranku huahuahua (bajet la pulak!)

Soalan Kepada Elia

1. Errr...apa pendapat Elia tentang blog aku? (secara jujur-ly keh)
*Jawapan di ruangan komen pun boleh. Nanti akan dipostkan pada next enrty berkaitan.

Tu je soalan hahaha

Gambar Gedix Aku





Sekian.

8 comments:

Aqilah Azmi said...

qila singgah sini kak ;) hihi

Opah Vogue said...

Secara jujurnya, blog akak the vavavavooom... I loike! :)

http://terompahsiopah.blogspot.my/

arfah arfahani said...

hai kak.
blog yang best nak masuk..

http://arfahani.blogspot.my/

Mr. Doctor said...

Lama tak baca blog jejariruncing ni.. mcm best segmen ni..

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@Aqilah tq sis :D

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@Opah hehehe tq

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@Arfah thanx

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@Mr. Doctor mmg best hihi