Wednesday, December 16, 2015

Misi Pencarian Sabahan Blogger by Ennor P Zurah

http://ceritasiennor.blogspot.my/2015/12/misi-pencarian-sabahan-blogger-by-ennor.html 
(Sila Klik Banner Untuk Join)

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Saya bangga saya orang Sabah!!! Yiiipaaa!!! Dengan segala hormatnya saya join ini misi!!!

Eh? Semua syarat sudah dipatuhi kecuali follow Twitter sebab saya teda akaun Twitter. Bukan teda tapi lupa pakai emel apa sama password pun lupa. Jadi, lepas tu sudah jadi malas mau buka lagi tu Twiderrr~~~

Tag

Perempuan Bumi (Orang Sandakan)
Just (Orang KK)
Moon (Orang Sandakan, menetap di Sipitang)

Ketiga-tiga mereka ni memang blogger dari Sabah. Cuma dah tak berapa aktif. Perempuan Bumi dan Moon aktif jugak di FB. Ekceli banyak lagi blogger Sabahan yang aku follow tapi kebanyakan dorang sudah tidak aktif berbelog lagi. Hurmmm...

By the way, I'm done! ~(^,^)~

6 comments:

Diya Hanun said...

Wah sy org selangor..haha..x layak nampaknya

Ennor Plenetzurah said...

terima kasih sudi join.... ging2 sabahan.. nti sya add kamu dlm bloglist... ;)

elnino de moona said...

baru prsan entry ko ni nor.haha ba kjp aku wat entri baru..anduu ba. lama sda nda berblog ni..uhuks

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@Diya Hanun takpe...boleh je join

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@Ennor tq :D

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@elnino bah jangan kasi lama