Tuesday, April 12, 2011

My 1st Project - Crossover Project with Sumandak Shawls (Part 3)

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Ya...sekarang ni masuk part ke-3 la plak...wooo banyak...cam mintakpuji plak...well ada ku kesah kwang3x...hahaha...sori la kamurang...sejak akhir2 ni aku ada dilema split personality hahaha...jadi kalo aku melalut2 x tentu pasal kamurang kasi limpas2 saja arrr...

Ok back to my intention...dalam part 3 ni aku simpan gambar2 hasil dari haritu...mungkin kamu pun dah boring baca entri aku ni...aku janji part 4 ialah entri pengabisan k...promise...V(^,^)

Sebelum tu i wanna say thank you kepada Cik Epal yang gojes yang chomel dan segala yang2 lagi la kerana sudi memberi komen di entri sebelum ni (KLIK SINI)...thank you trimas arigato~~~

(Kelik gambar untuk kasi besar mata)

Ok...now we go back on track...ba mari la tengok gambar2 lain k...enjoy u all!!!


* * *


* * *


* * *


* * *


* * *

(Gambar di ambil di Padang Bandar Sandakan)

* * *


* * *


* * *


* * *


* * *

(Models bersama photoG...Mas aka Kotak Hitam)

* * *

(Mr. AIL tiba2 muncul di belakang hahaha...)

* * *

(Bangunan panggung wayang lama di Tanah Merah)

* * *


* * *


* * *

(Disebalik tabir)

* * *

(pakaian yang maha banyak)

So guys...aku pun xtau kenapa sejak akhir2 ni aku cam xda mood mo update blog...padahal hari2 buka blog but tengok entri orang jak la...xda idea ni...ini pun aku amik masa 3 hari untuk update baru la selesai...mungkin kesibukan di opis salah satu reason la jugak...ikut entri aku yang last tu konon mo update esok harinya...aku post entri tu hari Isnin...tapi update nya hari Jumaat...limpas 3 kali esok wakakaka...sorry la guys...maafkan aku k...:)

Pssst : perasaan ini membunuhku...rasa bersalah yang teramat sangat arghhh!!!

3 comments:

misz molecule said...

good luck yea:)))

elnino moona said...

wah.. santek2 la gambar tuh.. teruja aku tgk... bila la dpt amik gmbr camni.. hehe~

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@misz : thnx...
moon : hehehe...nti akan dtg ada lg yg terbaru akan d hapdet