Friday, April 1, 2011

April fool???

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Hari ni 1st April kan...suma mesti tau la hari ni hari untuk mengenakan orang...tapi!!!Aku sudah siap bagi warning di wall fb ku supaya member2 jangan mau pedajalkan aku dengan April Fool segala bagai...kompom aku kasi penampar bongsu haaaa...jangan cari pasal...

Ok...fine...cukup...sekarang ni tengah bz siapkan slide untuk sesi ceramah di SMK. Agama nanti...sebab sakit kepala...aku pause sekejap hahaha...

pssst : no go...no go hahaha...

6 comments:

YUL said...

kalau kat blog boleh tak? ahaha. jgn sambut april fool tu, haram

sizuka[Izzati] said...

hehehe.mintak2 takde orang kenakan.

Nor Adzwaty Rokkafella said...

Yul : hahaha...kalo dekat blog aku bagi penampar sulung hahaha
Sizuka : ya la...harap2

dwaty said...

sama la kita... skrg ni bagi aku 1 aprill sama gak ngan tarikh2 yang biasa... sape yang kenakan aku... siap dia... aku bagi ceramah percuma!!!!

Suzan Ok said...

kalau mau kenakan orang xpayah tunggu 1st april la.hari2 pun boleh..hahahahahahaha

Anonymous said...

This is a good blog. Keep up all the work. I too love blogging and expressing my opinions. Thanks