Tuesday, April 5, 2011

Dulu Ana Raffali...sekarang Marsha Pulak???

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Hehehe kalo macam ni la hari2 kan...alamatnya kembang mengembang la aku setiap saat sampai meletop hahaha...malas aku mo komen banyak...kamurang tengok la sendiri...hehehe...

(errr kelik gambar untuk kasi besar mata)

Kak Aishah Adnan puji muka aku cam Marsha hehehe...semuanya gara2 aku post gambar aku pakai contact lens di wall Pn. Fifi aka Dolly Lens...kalo kamu baca entriku kemarin, aku ada post yang contact lens yang aku order dari dia sudah sampai...hehehe...jadi si kak Aishah ni nampak muka aku di wall tu...tu yang sampai kuar statement muka aku cam Marsha hehehe...(PERASAN JAK LEBIH AKU NI!!!)...si Fifi plak pernah cakap muka aku cam Ana Raffali...erk~~~hahaha...ba kamurang tengok la gambar yang aku post di wall si Fifi tu...

(Gambar 1)

(Gambar 2)

Hehehe...contact lens punya pasal la ni...kamurang tengok la lagi gambar aku dengan sang contact lens Dreamy.i Grey yang murah tu hehehe...


* * *


* * *


Ok...siap!!!hahaha...gambar yang lain tu saja jak mintakpuji hahaha...muka perasan-jak-lebih baini hahaha...part yang x boleh tahan part genchu2 merah tu...hahaha...Avon mali maa...


* * *

What say you???

5 comments:

wahyudiey said...

d mana mo tekan like ni? hehehehehehe

MiSzy DiaN said...

hahaaaa..
eayaaa laa... serupa nie..
adehhh.. :)

Suzan Ok said...

hahahaha...siok ba baca blog ko ni..hehehe..bah, pindik kata ko memang ada rupa artis la ba tu..hehehe..tapi yang aku paling admire tu red lips..uhu.. IN ba kan sekarang bibir merah.. x) mo try jugalah.

Nor Adzwaty Rokkafella said...

bro Adi : xda button like tp ada button Very Cool, Cool sama Un-cool hahaha...
Dian : hahaha...toche2 hahaha...
bb : ni gincu ni lama sdh aku beli tapi jarang guna hehe...ya skrg mmg IN ni gincu merah2 ni...:)

ms. ana said...

Terima kasih utk link2 di blog saya. Awak ni lagi comel dari Marsha. ;)