Monday, October 14, 2013

"FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER"

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Hari ni gatai mau ikut GA!!!Random number harap-harapnya pilih aku hahaha...ehem...sapa2 yang mau join tu silakanlah...support this new blogger!!!


Klik Banner untuk join!!!

Komenku :

1. Blog ni agak menarik, agak girlish, comel tapi kurangkan widget kerana widget akan membuatkan blog lambat loading...
2. Susun atur hendaklah sedap mata memandang sebab nampak macam serabut sikit...mungkin boleh pilih layout yang ngam dengan sidebar or footer yang bersesuaian...

Pssst : Just my 2 cent hehehe...anyway welcome to blogging world!!!


4 comments:

Risha Melon said...

thanks.terima kasih sudi join my first GA.ohh yaa thnks dengan comment tu^^ sangat membantu Risha as new blogger.semak senarai peserta dekat sni,kalau tak ada bgtau ye :)
http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-giveaway-from-new.html

awanflufy said...

dtg bw dr segmen.. slmt bersegmen n gudluck =)

http://awanflufy.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal singgah sini ye.. done follow.. jemput lah join GA shawal ni ye.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/giveaway-hujung-bulan-bersama-mohd-noor.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...boleh nanti follow blog ayu sekali...hehehee...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html