Thursday, February 24, 2011

Lelaki dan wangian perfume yang boleh membunuh

Huhuhu...

Pagi tadi time aku on the way gi keja aku terserempak dengan sorang mamat ni di bawah blok rumah sewa aku...dari rupa wajahnya nampak macam lelaki maskulin tapi...wanginya ya ampun!!!Ni bukan sebab dia guna penyembur ketiak jenama Axe tu tapi dia guna minyak wangi Far Away...ala Avon punya perfume tu...OMG!!!

Sudah la aku ni memang pantang aku kalo tercium wangian maha dahsyat di pagi hari...hampir2 mo tekeluar isi perut aku yang diisi dengan nasi goreng as sarapan pagi tadi gara2 mamat tu...mulut aku apa lagi...menyumpah seranah...actually sampai sekarang aku rasa fening2 lalat gara2 insiden pagi tadi tu...

Selalu aku kutuk mana2 perempuan yang pakai minyak wangi yang cam dia mandi or berendam dengan minyak wangi tu...ni kali aku terkutuk mamat la plak...kena2 lagi hidung aku ni sensitif...mungkin sebab hidung aku x mancung jadi sensitiviti tu kuat dari biasa hahaha...bilang familyku hidung kami ni spesis hidung bunga hahaha...

Aku sendiri pun kadang2 ikut mood mo calit perfume...biasanya aku calit perfume time sampai di opis...kadang2 langsung x calit but badan aku x bau ok...badan aku bau manusia bukan bau yang bukan2 tu...sekarang ni aku guna Eternal Magic Concentre...favourite wangian aku Nerolli Jasmine...lembut jak wangi dia...xla sampai memabukkan...

(Sumber gambar : Mr. Googly Woogly)

Inilah rupa Eternal Magic Concentre...Avon mari jugak la...bau dia pun sweet jak...sesuai dipakai oleh orang cam aku yang deria bau terlalu sensitif kerana faktor chimney yang agak luas wakakaka...tapi aku maintain chomel hahaha...abaikan statement tadi tu...ngeee~~~

So to all lelaki out there...jangan la pilih perfume yang menyengat bau dia...nanti gf kamurang or bini pun boleh bejauh owh gara2 perfume terlalu kuat...pilih la yang bersesuaian...mujur Encik AIL aku x pakai perfume yang bisa...kalo x kompom x bleh dekat dengan aku hehehe...sabar la di dada...

Pssst : boss2 xda...so aku plan mo tidur sampai pengsan hari ni hahaha...

2 comments:

PecahKata said...

itu tanda ada dia mo pai. kahkahkah.

Nor Adzwaty Rokkafella said...

pai x pai yg pnting bauannya bisa mbunuh huh...