Monday, May 9, 2011

Time kecik dulu2 hahaha

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Aku ni cam xda keja asek update belog jak...hahaha...culasnya...ok aku janji ni last update untuk hari ni...sok baru update lagi kan kawan2...ya la...(tangan ke dada, mata ke atas)...sejak ada blog dan sejak aku aktif semula berbelog ni...perkara utama wajib dibuka adalah belog dan facebook...apa aku tengok dalam fb tu pun aku xtau...tapi dalam belog aku boleh membebel sesuka hati tanpa ada halangan...sapa mo marah???(BOSS la hehehe)...

Aku cuma teruja alias terexcitednessly bila aku berjaya dapatkan driver untuk printer Lexmark X2650 milik aku yang sudah lama tersadai x berfungsi gara2 CD Drivenya patah dan aku x sempat install dalam lappy...makanya apaaa pun x boleh hahaha...trademark Jambu tu...jadi bila aku dapat install maka aku dengan senang hatinya boleh perint, secan dan potostet sesuka hati aku...printer tu 3-in-1 tau...ok siap pasal perinter...aku mo bagitau ni...sebenarnya aku ada scan gambar aku time kecik2 dulu...hehehe...tengok la...

(Gambar kotor terkena watercolour...time ni dalam lingkungan 5 or 6 tahun)

(Tima sijil TABIKA...tengah salam ketua kampung, yang berdiri di belakang ketua kampung tu la cikgu TABIKA, Cikgu Mary)

(Depan tu yang pakai spek Guru Besar SK. Menunggang, lupa nama...cari2 la aku duk sebelah mana hehehe...klue : gigit jari)

(Gambar paling legend...time ni 15 tahun ya~~~kurus x kurus???ahakz)

Ok...cukup...ada part 2...tunggu la...hehehe...

Pssst : mujur x kantoi dengan boss...tetiba jak ada di depan...mujur jugak la kedudukan workstation aku ni strategik...hahaha...boleh nampak boss kuar dari bilik dia hehehe...legend...sapa berani report???

6 comments:

elnino moona said...

pergh.. gambar 15 taun tuh paling rare... kimslam spek wei.. ahaks~

Nor Adzwaty Rokkafella said...

hahaha...legend kan...

Amy Syaquena said...

perghhh gambar lame tue..

MiSzy DiaN said...

baju tadika kita sama.. hehehee..

Nor Adzwaty Rokkafella said...

kak amy : hehehe...
dian : hahaha uniform dulu2...

Abu Huzaifah said...

nostalgia.. :) sy suke... klasik..hehe