Tuesday, May 10, 2011

Nah...Entri Part 2 untuk Time kecik2 hahaha...

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Dari pagi tadi mencari mood dan idea hapa mo tulis di belog...sekarang ni rasanya idea terpaksa datang...sebab kononnya sudah janji dengan diri sendiri mo hapdet belog hari ni...kalo la boleh berjanji begitu terhadap kerja kan bagus...konsisten jugak...ni bila part mo wat kerja malas mo mampus chait!

Ok...cukup dengan bebelan...mari la tengok lagi sekuel gambar untuk entri sebelum ni...let's go!!!

Mama & bapaku...depan tu kakak no.3, aku dan adik aku yang gila watahak hahaha...cua teka time ni umur aku berapa???Sapa yang alert sal gambar ni pasti boleh teka hahaha...time ni aku umur 15 tahun...kakak aku sudah mencecah 20 tahun tapi apasal aku lagi besar dari kakak aku???So itu la sejarah kenapa dalam family aku la yang terbesar dan terpendek hahaha...faham ka???means...aku la orang yang berbadan besar (tembam,gemuk,chubby) tapi yang paling rendah hahaha...pindik2 tagap bilang orang Sabah...gambar ni time kami di barek polis daerah Kuala Penyu...


Hahaha hamik kau...gambar raya tahun 2000...time ni muka aku comot gila...pesen apa bagai aku langsung zero...kakak aku yang tengah2 tu cam pelakon opera cina (mekap tebal x hengat)...ada persamaan ka muka kami???sebab aku terasa pelik...bila kakak no.2 & no.3 jalan sama2 orang ingat dorang kembar...begitu jugak bila aku dengan kakak no.3 jalan sama, member2 aku ingat kami ni kembar...sampaikan ada member aku bila nampak kakak aku yang no.3 tu jalan sorang2 dorang gi panggil dengan nama aku...tapi sebenarnya itu bukan aku hahaha...


Tengok la tu...muka aku memang comot berabis...lepas tu leher memindik cam leher kura2 hahaha...adik aku tu cam biasa gambar dia x pernah ada pose yang normal...errr...aku pun sama hahaha...


Ni la kakak sulung aku...ok tu bukan anak dia...tu anak kepada kazen aku...kak Kidong atau nama penuh dia Faridah...biasa la...mesti ada nama manja di rumah kan...cam aku...nama bukan main canggih Norazwati tu perghhh!!!sekali nama manja di rumah...Kuding...ha amik kau hahaha...

Ok fine...cukup...lepas ni akan post sal jaman sekolah dulu2 hahaha...paling legend...terbaekkk!!!

Pssst : kadang susah jugak kalo orang sentiasa salah anggap tentang kita kan...apa perlu buat???buat dono jak hahaha...

3 comments:

Mr. Etok Gatz said...

yela.. muka sama ngn akak yg mekap cam opera cina tuh.. hihihi~

Nor Adzwaty Rokkafella said...

ya ka???hurmmm...

coldpepperonata said...

C KINOI MASI CUMIL HAHAHAHA..INI TIME SAYA MASI MUDA JUGA HAHAHAHAHA TIME TU KO KO SELALU LIMPAS MENOLEH2 LAGI DI RUMAH HAHAHAHAHA BULI PUSING BALIK KAH ITU MASA???