Wednesday, May 11, 2011

Skul/skewl/school-hood hehehe

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Hari ni hari Rabu...turn aku jaga kaunter...dak PKP (Pegawai Khidmat Pelanggan) bercuti balik kampung seminggu...akibatnya masak la muka terpaksa jaga kaunter sehari suntuk...sudahlah tadi dalam aku asek belogjalan tiba2 blekmetal aka blackout la hahaha...

Hari ni gambar2 sal time aku skolah dulu...mesti kamurang pun tergeliat lidah mo sebut perkataan skewl tu...cam skewel pun ada...last2 jadi sewel hahaha...so kamu enjoice the rejoice...bwahahaha...

One of my bestie...Bibi Surianeh...sekarang sudah jadi bini orang kawan aku ni...aku jak masih emmm...malas mo cakap hahaha...

Geng karas hahaha...
Dari kiri (berdiri) : Halfizah @ Miming, Zalizah @ Budi, aku...ehem & Bibi (dah kawin)
Depan (duduk) : Faizah @ Kajol, Yusrinah (mama budak) & Norazean @ Kudik (mama budak)

Gambar kelas : Kelas 3 Elite tahun 2000...cari aku di mana...lalalala~~~

Gambar kelas : 4 Zamrud...yang ni di SMK. Perempuan, Sandakan...tahun 2001...cua kamu teka apa persamaan gambar yang ini dengan gambar yang di atas

Aku dan bestie keras, Kichie...time ni tengah rehearsal untuk kawad kaki Kadet Remaja Sekolah...time ni kegebuan semakin menyerlah...

Tingkatan 6 rendah di SMK. Kuala Penyu
Dari kiri : Suzanah @ Suzan Ok (yang ni pun baru jadi mama budak), Norlianah @ Lion, aku lagi...& Bibi

Gambar bersama student praktikal UMS
Dari kiri : Jojinah, lelaki x ingat nama, sebelahnya pun sama lelaki yang aku x ingat, Mariam, depan Mariam yang kecik molek tu Norhayatina, sebelah Mariam Kak Alizah Amel (dak UMS), belakang Kak Alizah tu Nancy, sebelah Nancy entah sapa nama, depan entah sapa nama tu bestie aku juga Noorsuzianah @ Bibi, aku yang cam mintakpuji kai jaket...entah apa mimpi kai jaket di tengahari hahaha...setail bro~~~

Gambar semasa tingkatan 6 atas di SMK. Muhibbah, sebelah aku tu Irwan @ Musang...the very annoying person...ni pun aku tengah siuk mo pose tiba2 dia interframe...hancur gambar...dah la time tu guna camera yang pakai filem tu...burgh!!!

Hahaha...cukup sampai di sini...next...kisah kurus ke gemuk hahaha...

Pssst : kaunter...arghhh!!!

10 comments:

Mr. Etok Gatz said...

berpindah randah plak sekolah ko ni nor.. uiks pmr taun 2000?.. wah..kita sama umur rupanya..ahaks~

Nor Adzwaty Rokkafella said...

hahaha besa la rock maaa...

elnino moona said...

uwaa silap2.. aku komen ko nor pakai akaun cigu sklh.. ahaks.. patutla lain mcm jak nama kuar.. ahaks~..

Nor Adzwaty Rokkafella said...

hahaha bulih2nya la hahaha...patutlah aku tengok text cam dikenal hahaha

elnino moona said...

hahahaha tula pasal.. aku dok syiok edit2 website sklh guna akaun cigu.. tgk post baru ko trus komen.. nda prasan2 lagi ni..wakakaka~.. matila kalu cigu ni tau..;p

Nor Adzwaty Rokkafella said...

dari haritu lg ada mgomen guna nama cigu ko tu...aku buka link xdpt tgk blog dia...aku ingat silent reader hahaha...perasan

bunga said...

wakk..zaman remaja..hehe..gambar bunga tergelam dek air..haaa

Suhami Ahmad said...

wah, best kan kenangan sekolah.... =)

dwaty said...

budak kuala penyu rupanya....

.:hana hazel:. said...

waahhh...mengimbau zaman sekolah..teringat jugak masa zaman sekolah saya dulu..huhu..

jom singgah baca entri baru : Hati-hati Bila Bawa Handphone ke Toilet