Thursday, November 11, 2010

Fakta seorang aku : Bila aku di hadapan camera~~~

1st of all...
credits to my fren Mz Norazrina Azmie atas suma gambar-gambar 'maut' ni hahaha...

* * *

Aku malas mau cakap banyak...tengok jak la apa jadi bila aku di hadapan lensa camera...

enjoy!!!

* * *


Ok...apa yang x kena dgn gambar ni???Gambar ni di ambil di dalam Dewan Masyarakat Sandakan. Ada ka orang pakai payung dalam dewan???Hujan ka???

(Pelakon Aku tu yang pegang payung merah ala-ala seram tu)

* * *


Yang ni kira aksi paling sopan seorang pelakon Aku tu...tapi dia ni suka menyampuk dalam gambar orang...sukahati dia jak kan...

* * *


Hah!!!Tu...isi dalam mulut tu rasanya fries yang belum sempat di telan dek si pelakon Aku tu...
Orang len tengah pose baek punya last-last dia gak yang mencacatkan panorama...

* * *


Menyampuk di tepi pun jadik la...biar putus separuh wajah dalam gambar janji dapat menyampuk hahaha...

* * *


Ok...yang nih masa kitorang gi rumah terbuka kak Nilam sempena Hari Raya Aidilfitri tahun 2009...Pose masih ok lagi...

* * *


Hah!!!Start sudah...

* * *


Yang ni memang super-howt!!!hahaha...pakcik Manaf menang pertandingan karaoke yang dianjurkan oleh kak Nilam...bila turn penyampaian hadiah ada plak pelakon Aku tu gi menyampuk lagi hahaha...tengok la betapa blurrr-nya pakcik Manaf dekat budak sorang nih...

* * *


Wahlauweiii!!!~~~Ni pose yang paling menang la hahaha...

* * *


Ok...yang ni ngeri sikit...cuba perhatikan senyuman 'evil' pelakon Aku tu...menyeringai habis...

(errr...ni bukan lesbo k...jangan salah paham...dua-dua straight nih...)

* * *


Makan siku hahaha...besar gilak bukaan diameter mulut budak sorang ni...yang mamat tu selamba jak buka mulut kecik...memang dak pelakon Aku ni kuat makan...

(Dua gambar terakhir di ambil time Ofis Terbuka PTK Sandakan sempena raya tahun lalu)

* * *


Hahaha...tensen muka aku tengok post Fakta seorang aku : Bila aku di hadapan camera...
ntahapahapantah la~~~

(Sebab tu la aku sesuai jadi orang belakang tirai...hahaha)

* * *

Pssst : gila mereng pekala hotak aku!!!

Nota : Gambar-gambar diamik pada tahun 2009. plis take note wakakaka...

7 comments:

kasanova pencen said...

mau kamera yg ada kuasa xray...... masa tu aku paling suka kat belakang kamera.........

Nor Adzwaty Rokkafella said...

hahaha...

Miss Azrina Azmie said...

hahahaha ~~~ baru plak aku perasan posting dlm blog ni.... i likeeeeeee !!! ^^

Nor Adzwaty Rokkafella said...

Rina : ko jgn pura2 sana...ko pun terlibat dalam ini sindiket...

Miss Azrina Azmie said...

hahahaha ~~~ sindiket yg sgt merbahaya... pelbagai aksi n ragam...

P/S : dont ever try this at home... hanya urg2 pakar sahaja yg berhak... kwang3... ^^.

Nor Adzwaty Rokkafella said...

@rina : kalo ada masa kita buat sequel lg wakakaka...

Miss Azrina Azmie said...

iya ba... rindu aku tym2 bergilak kita dulu... andaikan dpt ku undur masa takkan ku persiakan ruang2 yg ada.. aisemen... punya best tym 2... soma dlm kenangan yg terindah...