Monday, October 26, 2015

GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22th

http://blogcikbelbel.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

By the way, aku mau cerita juga pasal pengalaman paling best time aku sambut birthday. Masa tu umur 19 tahun. Time Tingkatan 6 Atas. Aku ajak classmate datang rumah untuk celebrate birthday aku la...So, aku dengan semangatnya masak untuk tetamu yang hadir. Aunty ku pula sponsor kek birthday.

So, pada 09.09.2004 (19 tahun dah), kawan-kawan pun datang. Kitorang memang happy la masa tu. Ada kawan yang bagi hadiah mug, frame gambar, tak kurang juga ada yang bagi sampul (isi dalam ada duit) dan macam-macam. Rasanya tahun tu la first time ada orang ramai-ramai datang untuk celebrate birthdayku.

Now, umur dah 30 tahun (rasa tua sangat), celebrate birthday dengan husband dan anak-anak je la. Best tengok anak-anak eksaited nak tiup lilin padahal mamanya yang birthday.

So, pada kengkawan yang mau join this segmen, klik je banner tu, anda akan direct ke blog Cik Belbel ye...mmuuaahhxx :D

3 comments:

Ms. Kejupenyet said...

Singgah dari Ga yg sama

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

Eintan Nurfuzie said...

good luck
Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Tinggal kurang 24 jam lagi berakhirnya Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000. Moh kita join
Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

cik belbel said...

Salam and haiiii ! Taraaa cik belbel dah sampai :) terima kasih banyak banyak sudi join ye. Jom check peserta lain di sini. http://blogcikbelbel.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-giveaway-cik-belbel.html
Boleh blogwalking dengan cik belbel.