Wednesday, November 30, 2011

Happy Birthday Moon :D

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Yay!!!Hari ni besday for one of my fren...also a blogger...ceta sikit la kan...aku kenal Cik Moon ni dari blog juga....kemudian baru ber"add" di FB...then lama2 mcm ada sedikit chemistry...kita selalu berkomen2,itu ini dan lain2...

She's Sabahan too, like me :)...so mungkin sebab tu la senang ada chemistry...orang Sabah bagus2 bah hehehe...

Anywaysss...aku ucapkan SELAMAT HARI ULANG TAHUN UNTUKMU MOON...SEMOGA HARI2 MU DISINARI RAHMAT DAN DIPANJANGKAN USIA...AMINNN


Tiup lilin cepat hehehe...

Pssst : to all readers, sapa2 yang baca entri ni wajib follow Cik Moon arr hehehe...kelik jak nama dia yg diboldkan tu...:) mo follow aku skali pun kira ok jgk wakakaka...

1 comment:

elnino moona said...

wah terharu...makaseh nor..:)

p/s: aku da tiup lilin tuh tp nda pndai padam2..aish..macamana mo makan kek?..hahahaha