Wednesday, July 13, 2011

Barang2 Kesihatan

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Yaaa...sapa yang x sihat sila angkat kening sebelah kanan...yaaa terima kasih ya anak2 hahaha...hari ni aku ada vibe Indon sikit...xpa aku pun berdarah Indon juga as my nenek sebelah mama berasal dari tanah Sulawesi. Mau tau di mana lokasinya???Cek la google map yaaa hahaha...

Hari ni aku mo membebel sal kesihatan...tapi kompom aku failed sebab aku ni jenis yang berpenyakitan hahaha...terbaru ni...backpain aku datang lagi balik adoiii benci la...oleh kerana aku malas mo gi fisioterapi maka aku ada purchase satu produk Lingerie from Elken teneneng~~~

(sumber gambar dari Mr. Googly Woogly)

Hehehe...kesian kan muda2 lagi sudah ada backpain...aku cerita sikit la cemana aku leh dapat backpain ni...dulu2 time aku darjah 4 aku pernah jatuh dari beranda rumah kawan aku...mujur la rumah tu x la tinggi sangat tapi senak la jugak perut time landing di tanah...beberapa saat aku x dapat bernafas...pastu time aku kerja di restoran dulu...selain jadi cashier dan pelayan kerja aku yang lain ialah jatuh dengan aksi yang memalukan...ada la 2,3 kali jatuh...malu siot!!!Kena2 lagi asal time aku jatuh bedebuk mesti time restoran penuh dengan customer...sabor je la hahaha...

Aku sudah try lingerie ni di kedai Elken di Bandar Kim Fung kemarin...memang best gila la...selesa gila2...pastu tulang belakang terasa lurus secara tiba2 hahaha...dan yang paling best tu boleh buat aku nampak ramping yaaa...harga???Gulp...ehehe...

Harap2 la lingerie ni dapat membantu aku mengurangkan rasa sakit belakang...kalo x kurang pun harap2 hilang terus la sakit belakang tu...kan...

Pssst : rasa bengang sekejap...

3 comments:

Redbloodsnow said...

teringin lah zie nk berkorset cam tu. nak try beatiful premium....mahal sgt. parkinson dibuatnya..hehe

Redbloodsnow said...

teringin lah zie nk berkorset cam tu. nak try beatiful premium....mahal sgt. parkinson dibuatnya..hehe

Nor Adzwaty Rokkafella said...

zie : pg la elken...drg ada eazy installment melalui aeon credit...kalo PB tu aku pun kompom parkinson sbb dia mesti buat full installment