Monday, June 27, 2011

Ku Seru...bermengantukan!!!

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Hari ni update belog secara paksa...entah kenapa spirit blog tu lari dari aku plak...mo di seru balik ni wakakaka...sampai terpaksa minta tolong dengan Cik Moon untuk tolong seru semangat berbelog...OMAIGADDD!!!

pssst : ok fine...esok aku hambur 10 entri terus wakakaka...

7 comments:

cucu umie said...

cari semangt berblog cept kak..hehe best lol berblog nie...

elnino moona said...

terbaikla.. terus wat entry..
ni namanya semangat belog suda ada.. chaiyok2..
aku tggu 10 entry besok..kalu teda siap..

ok la mo balik keja.. babai..:)

MyMye MyMya said...

cari semngat cpt!....hehehe Waaa! 10 entri? ....

pupel liyana said...

jangan la sampai hilang mood nak blogging ye..apapun meh join GA pupel

http://pupel.blogspot.com/2011/06/saya-nak-t-shirt-domo-kun.html

eda said...

samala semenjak 2 menjak ni xde idea langsung nak update blog ilang dah semangat..kna bwk lari..harap2 dpt la blik tu semangat..

aleen aiden said...

ok alin tggu yg 10 en3 trus tu.hu3

ariana's said...

Biasa lah..mood swing..moga esok akan bersemangat dan post entri banyak2..:)