Tuesday, July 26, 2016

Nak Tulis Ke Tak Nak?

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Ada yang rindu akak ke? Akak tengok ada pertambahan followers. Sekarang dah jadi 402 followers. Thanx korang. Tak sangka ada je yang nak follow akak walaupunnn blog ni ada masanya aktif ada masanya sendu hahaha...

Akak masih lagi dalam bz mode sebab macam-macam kerja nak settle selepas cuti raya sakan dua minggu. Haaa amekaw!!! Sampai akak tak tau nak buat yang mana dulu huhuhu...tolonggg!!!

Minggu ni minggu last bulan Julai. So, of koz akak kena update itu ini untuk memudahkan proses membuat laporan pada awal bulan Ogos nanti. Dalam masa yang sama baru nak capture balik semangat berniaga, semangat berkerja, semangat bangun awal nak kejut anak pegi sekolah...semangat nak kuruihhh...hai la nyawa~~~

La ni pun akak merangkak nak menulis ni. Dari pagi membawa ke petang. Lantak la. Banyak nak share tapi nak cari masa yang sesuai tu yang susah.

Akak tanak janji la nak update dalam masa yang terdekat. Nanti berzanji tak ditepati la pulak. Tunggu la akak betul-betul ada masa, baru lah akak update lagi.

Buat masa ini, ini je la hahaha...

Selamat Hari Raya Korang. Maaf Zahir dan Batin!!!

1 comment:

nor azman said...

Tahniah2..kak..sila lAh ke blog sy ye