Monday, May 23, 2016

Gambar : Teaser | Kursus Smart Intergriti, Pusat Latihan Islam Kundasang, Sabah

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Macam aku bagitau dalam post sebelum ni, aku pergi kursus kan? So, kursus tu dah pun berlangsung mulai 16hb sehinggalah 18hb Mei haritu. Best? Giler kau tak best! Kenapa best? Meh aku cerita...

Walaupun masa tak lama mana pun, sebab pada 16hb tu kitorang start pukul 2pm untuk pendaftaran. Gitu gini jam 4pm jugak baru betul-betul bermula. Apa-apapun, aku tanak kongsi banyak dulu dekat entri ini. Aku nak bagi teaser je. Nanti aku buat entri part by part oraite?!

Meh aku belanja gambar sikit-sikit, lama-lama jadi gunung Kinabalu hewhewhew

Nak tengok dekat-dekat, kelik je gambar ni ok

Sapa kenal? Kalo ada yang kenal sila komen nanti ye

Ngko dah kenape...sampai jadi Meet Uncle Hussain nih! Habis rosak kening kau jah!

Haaa...saspen tak saspen? Memang tak lah kan hehehe...Tapi, kitorang ni lagi saspen lagi-lagi tang penceramah jemputan yang bersama-sama kami sepanjang 3 hari berkursus...memang osemmm lah!
 
 Ok. Lepas ni aku akan cerita kan hal kursus part by part ye. Tunggu tau. Kbai!

2 comments:

AL FITRAH said...

eh..biasa nampak penceramah tu :D

Zie Azi said...

sekali skali dpt kursus mcm ni mmg best.